De Glimlach Liggend

Zero-emissiezones vanaf 2025: Apotheek De Glimlach bezorgt elektrisch

“Wij rijden heel veel korte ritten binnen Nijmegen. Ik vind het schadelijk voor de omgeving om met diesel- of benzineauto’s te rijden. Daarom was de keuze voor de elektrische bestelauto en fiets voor ons als Apotheek De Glimlach snel gemaakt.”

Lees meer
Rein Luijkx

Projectleider ‘realisatie mobiliteitshubs’ Rein Luijkx stelt zich voor

Rein Luijkx is in mei 2023 gestart bij Slim & Schoon Onderweg als projectleider voor de realisatie van mobiliteitshubs.

Lees meer
Bouwbord bij een fietspad in Arnhem

Onderwijsinstellingen Arnhem en Velp beter bereikbaar na aanleg nieuw fietspad

De gemeenten Arnhem en Rheden zijn deze week gestart met de aanleg van een nieuw deel van het fietspad tussen Velp en Arnhem. Dit onderdeel loopt van de Lange Water in Arnhem tot de Zuider Parallelweg in Velp. De werkzaamheden duren van 30 mei tot eind juli en worden zo duurzaam mogelijk uitgevoerd.

Lees meer
Esther Ceelen, directeur/ mede-eigenaar van Cuppens +zn, voor bedrijfspand

Zero-emissiezones vanaf 2025: bouwbedrijf Cuppens +zn gaat uitdaging aan

“Het helpt als je het samen doet. Door hulp van een logistiek makelaar en gesprekken met andere ondernemers, durfden we bij Cuppens +zn de eerste stap te zetten.”

Lees meer
Programmaplan 2023 2026 Met Bord

Op naar nog meer duurzame mobiliteit in de regio Arnhem-Nijmegen

De partners van Slim & Schoon Onderweg (S&SO) werken ook in de komende jaren samen aan een bereikbare en schone regio Arnhem-Nijmegen waar het goed wonen en werken is. Dat doen zij bijvoorbeeld door bewoners van nieuwbouwwijken kennis te laten maken met duurzaam vervoer. En door het aanbod en gebruik van deelmobiliteit te stimuleren. S&SO gaat hiervoor aan de slag met diverse projecten, zo is afgesproken op 27 maart 2023 in het Programmaplan Slim & Schoon Onderweg 2023-2026.

Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10