Richard Gijsbers overhandigt de Zo Werkt Het-2023 award aan Bureau Objectief

Dit zijn de beste Fietswerkgevers van de regio Arnhem-Nijmegen

Samen met het landelijke werkgeversplatform ‘Zo Werkt Het’ voerden wij de afgelopen maanden campagne om de beste Fietswerkgever van Nederland te vinden. En met succes! Tientallen werknemers uit de regio Arnhem-Nijmegen nomineerden hun organisatie als Beste fietswerkgever van Nederland. Een vakkundige jury koos 3 regionale winnaars in de categorieën 1-50 werknemers, 51-200 werknemers en 200 en meer werknemers. De regionale winnaars maken ook nog kans op de titel Beste Fietswerkgever van Nederland.

Lees meer
De Oversteek in Nijmegen (1)

Ben jij al voorbereid op het rapporteren van werkgebonden personenmobiliteit?

Vanaf januari 2024 moeten organisaties met meer dan 100 medewerkers gegevens over woon-werkverkeer en zakelijke ritten registreren en aan de overheid doorgeven. Dit stelt de overheid in staat om de CO2-uitstoot in kaart te brengen en gerichte maatregelen te nemen om deze te verminderen. Ben jij al klaar voor deze normerende regeling?

Lees meer
Vrachtwagen aan laadpaal, bovenaanzicht

Ondernemers uit de regio kunnen snellader met subsidie kopen of leasen

Wil jij als ondernemer uit de regio Arnhem-Nijmegen een DC-snellader met stationaire batterij voor logistieke voertuigen kopen, leasen, installeren en delen met derden? Dan kun je daarvoor nu subsidie aanvragen bij de provincie Gelderland. Deze subsidie geldt tot 31 december 2024.

Lees meer
Staatssecretaris Heijnen en Klaas Ruiterberg bezoeken PreZero in Duiven

Staatssecretaris en gedeputeerde bezoeken PreZero Duiven

Staatssecretaris Vivianne Heijnen van I&W (Infrastructuur en Waterstaat) en Klaas Ruitenberg bezochten PreZero in Duiven. Het werkbezoek stond in het teken van duurzaam goederenvervoer, elektrische vrachtwagens en laadpalen

Lees meer
Werkbezoek van diverse mensen aan Rabelink

Op weg naar schoon goederenvervoer dankzij logistiek makelaars

Met duurzaam goederenvervoer houden we de regio bereikbaar en veilig. Ook de uitstoot van CO2 en andere emissies vermindert hierdoor. Onze logistiek makelaar ondersteunt en adviseert Rabelink Logistics bij het maken van steeds minder én schonere kilometers.

Lees meer
Diverse mensen werken samen aan de Onderwijsaanpak Arnhem

Samen met de HAN en de provincie op weg naar duurzame studentemobiliteit

De HAN Hogeschool, Provincie Gelderland en Slim & Schoon Onderweg werken samen om een toekomst te creëren met duurzame mobiliteit voor studenten in Arnhem en Velp. Deze samenwerking vindt plaats door middel van de onderwijsaanpak vanuit Slim & Schoon Onderweg en wordt aangestuurd door projectleider Thomas Degen.

Lees meer
Team Werkgeversaanpak

Even voorstellen: het nieuwe team van de werkgeversaanpak

Nét voor de zomer is het nieuwe team voor de werkgeversaanpak begonnen bij Slim & Schoon Onderweg. Er zijn twee mobiliteitsmakelaars aangesteld waarbij Oscar Roelofs verantwoordelijk is voor de regio Arnhem en de A12-corridor en Richard Gijsbers voor de regio Nijmegen.

Lees meer
ProPersona en Corina Bots

Pro Persona zet duurzame stappen met behulp van mobiliteitsmakelaar

Duurzaam gedrag wordt normaal gedrag voor medewerkers en cliënten’. Dat is de ambitie van zorgorganisatie Pro Persona. Om daad bij het woord te voegen, heeft Pro Persona de Green Deal Duurzame Zorg ondertekend. Daarin staat onder andere de doelstelling om het CO2-verbruik met 50% te verminderen in 2030. Dat is een mooi streven, maar hoe pak je zoiets aan? Corina Bots, directeur bedrijfsvoering bij Pro Persona legt uit hoe de eerste stappen zijn gezet met behulp van een mobiliteitsmakelaar.

Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10