Aan de slag

Weet je aan welke knoppen je kunt draaien? Dan kun je concreet aan de slag gaan! Wij kunnen ondersteunen bij het opzetten van een actie of challenge die past bij jouw organisatie, zoals fietsstimulering, acties bij werkzaamheden, inzet van MaaS-oplossingen of stimulering van samen rijden.

Mobiliteitsenquête

De mobiliteitsenquête is een goede aanvulling op de mobiliteitsscan. Met de enquête haal je de reismethode en motivaties en weerstanden op achter het huidige reisgedrag van jouw medewerkers. 

Hoe kun je fietsen stimuleren?

Waar kun je eigenlijk allemaal aan denken als je als werkgever aan de slag gaat met fietsen? Maak fietsen zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk. Hoe? Wij helpen je op weg. Start met iets kleins en bouw het uit. Doe wat past bij jou als werkgever. Bekijk onze digitale flyer met informatie en inspiratie om aan de slag te gaan.

Aan de slag met gedragsverandering

Wist je dat het meeste gedrag automatisch wordt vertoond? En dat dat vaak maar goed is ook. Denk bijvoorbeeld aan je gedrag als je een verkeerslicht nadert dat op rood staat. Grote kans dat je vaart vermindert en tot stilstand komt, zonder daar actief bij stil te staan. Automatische gedragingen zorgen ervoor dat we onze wereld makkelijker kunnen verwerken. Maar wat nou als we (automatisch) gedrag willen veranderen? 

Gezonde en duurzame mobiliteit staat voorop bij het Astrum College

Het Astrumcollege is aangesloten bij het ‘Gezonde School’ concept en ze investeren veel in duurzame mobiliteit. En dat loont: in 2023 won het Astrum College de prijs voor beste fietswerkgever van de regio Arnhem-Nijmegen.

Melanie Druijff, coördinator Gezonde School:
“Het Astrum College hecht veel waarde aan een duurzaam mobiliteitsbeleid. Duurzame mobiliteit slaat bij ons niet alleen op het reizen van en naar werk: we stimuleren onze medewerkers ook om tijdens hun werkdag te bewegen en fit te blijven. Een mooi voorbeeld van projecten die we elk jaar laten terugkomen zijn de ‘wandel naar je werkdag’ en ‘wandel tijdens je werkdag’.

Melanie Druijf 3679 Melanie Druijf 3679

Uitgelicht