Doorpakken

Een succesvolle actie, en nu? Geef slimme en schone mobiliteit voor de lange termijn een plek in jouw organisatie. We ondersteunen bij het opstellen van een mobiliteitsbeleid, organiseren een ambassadeursworkshop of helpen de randvoorwaarden te creëren zoals douches en fietsenstallingen. 

Workshop duurzaam mobiliteitsbeleid

Wil jij duurzame mobiliteit structureel een plek geven in je organisatie? Met onze workshop duurzaam mobiliteitsbeleid gaan we samen aan de slag om dit te realiseren. Eerst prioriteren, om vervolgens concrete regelingen en acties te formuleren. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Uitgelicht

Help je medewerkers in het zadel

Hoe regel je een fiets voor je medewerkers?

Je overweegt je medewerkers van een fiets te voorzien. Maar je weet nog niet welke manier van financiering het beste bij jou organisatie en je medewerkers past. Er zijn verschillende mogelijkheden, elk met andere regels, voor- en nadelen. 

  • Fiets als cadeau
  • Bruto-netto regeling inzetten
  • Renteloze lening verschaffen
  • Lease (eigen fietsen)
  • Lease (via dienstverlener)

Benieuwd naar wat het beste past bij jou wensen? Neem contact met ons op voor passend advies.

Ben jij klaar voor de rapportageplicht?

Vanaf 1 juli 2024 moeten organisaties met meer dan 100 medewerkers gegevens over woon-werkverkeer en zakelijke ritten registreren en aan de overheid doorgeven. Dit stelt de overheid in staat om de CO2-uitstoot in kaart te brengen en gerichte maatregelen te nemen om deze te verminderen. Ben jij al klaar voor deze normerende regeling?