Opladen elektrische vrachtwagen

In zes stappen naar een elektrische vrachtauto

Overweeg je als ondernemer om over te stappen naar een of meer elektrische vrachtauto’s? Dit stappenplan helpt je daarbij. Met informatie over zaken als: kostentools voor de aanschaf van een vrachtwagen, subsidies en een overzicht van zero-emissiezones die in Nijmegen, Arnhem en bijna 30 andere steden komen. Krijg je liever advies op maat, dan helpen onze logistiek makelaars je graag.

Lees meer
Elektrische truck en elektrische bestelauto

Efficiënt logistieke ritten maken: zo pak je dat aan

Gaan er dagelijks bestelwagens en/of vrachtwagens de weg op voor jouw bedrijf? Onze logistiek makelaars kijken graag samen met jou hoe dit efficiënter kan. Denk aan oplossingen als het bundelen van goederen en het slimmer inrichten van je proces.

Lees meer
Fietskoerier tussen bier

Snel en duurzaam je goederen bij je klanten; dat doe je zo

Hoe zorg je ervoor dat jouw goederen snel én liefst zonder CO2-uitstoot bij je klanten komen? Zonder dat je zelf met een (elektrische) bestelbus of vrachtauto hoeft te rijden? Hiervoor zijn er diverse slimme oplossingen. Bijvoorbeeld een fietskoerier, goederenhub, logistiek verzamelplatform of cargobike.

Lees meer
Elektrische truck en elektrische bestelauto

Van zero-emissie tot subsidies: gratis advies voor jouw transport

Rijd je als ondernemer in de regio Arnhem-Nijmegen met bestel- of vrachtwagens en wil je dit slimmer en duurzamer doen? De logistiek makelaars van Slim & Schoon Onderweg helpen je graag op weg! Met gratis advies op maat over diverse actuele thema's helpen we je de juiste stappen te zetten. Thema’s zoals de zero-emissiezones, subsidies en elektrisch vervoer.

Lees meer
Bouwhub Volkerwessels

Met 69% minder ritten heeft de BouwHub zich bewezen

69% minder ritten, 68% minder CO₂-uitstoot en tot 39% hogere arbeidsproductiviteit; de BouwHub heeft zich bewezen! Een BouwHub is een locatie aan de rand van de stad vanwaar materialen precies op tijd met zero-emissie transport naar de bouwplaats vervoerd worden. Vanwege de vele grote voordelen werkt VolkerWessels graag op deze manier aan bouwprojecten.

Lees meer
Melanie Druijf 3667

Gezonde en duurzame mobiliteit staat voorop bij het Astrum College

Vorig jaar won het Astrum College de prijs voor beste fietswerkgever van de regio Arnhem-Nijmegen. Melanie Druijff, coördinator Gezonde School, vertelt over het mobiliteitsbeleid, de fietschallenge en meer.

Lees meer
4

Fiets naar je Werk Dag op donderdag 16 mei: doe jij ook mee?

Om gezond te blijven is het verstandig om meer te bewegen en meer naar buiten te gaan. Fiets je niet regelmatig, doe dan in ieder geval mee aan de landelijke Fiets naar je Werk Dag op donderdag 16 mei.

Lees meer
Brommer

Nijmegenaren krijgen subsidie voor sloop en vervanging oude brommer

Vanaf halverwege mei 2024 kunnen eerst Nijmegenaren met een laag inkomen €200,- subsidie aanvragen om hun oude brom- of snorfiets van voor 2011 te slopen en nog eens €600,- om een nieuw en schoon vervoersmiddel te kopen zoals een elektrische (brom- of snor)fiets.

Lees meer
1 2 3 4 5 6 7 8