Fiets Repareren

Opening Fietsreparatiezuil bij HAN Arnhem

Afgelopen jaar plaatste de HAN in Arnhem in samenwerking met gemeente Arnhem en Slim en Schoon Onderweg een fietsreparatiezuil. De zuil biedt een handige en toegankelijke plek voor fietsreparaties.

Lees meer
Elektrische truck aan laadpaal

Rijd je met vrachtwagens of bouwvoertuigen? Maak gebruik van deze subsidies!

Rijdt jouw bedrijf met vrachtwagens en wil je dit jaar een elektrische vrachtwagen aanschaffen? Maak dan gebruik van de subsidie AanZET die je vanaf 26 maart kunt aanvragen. Werk je voor een bouwbedrijf, dan kan ook de subsidie SSEB interessant zijn. Deze is vanaf 5 maart aan te vragen voor emissieloze bouwwerktuigen en -voertuigen. Eerdere jaren was de interesse in deze twee subsidies zo groot, dat de subsidiepotten al na één dag leeg was. Bereid je alvast voor om je aanvraag direct in te kunnen dienen.

Lees meer
Monteur Unica laadt bedrijfswagen op

Unica: op naar een volledig elektrisch wagenpark

94% van de CO2 die Unica uitstoot, wordt veroorzaakt door het wagenpark. “Daarom willen we in 2030 met een volledig emissievrij wagenpark rijden”, vertelt Hans den Otter, productmanager e-mobility voor Unica. En het bedrijf met vestigingen in onder andere Arnhem zet meer duurzame stappen, van een rijvaardigheidstraining tot een slimme bandenpomp.

Lees meer
Mobiliteitsindex

De mobiliteitsindex: laat jouw mobiliteitsbeleid scoren

Wil jij een aantrekkelijke werkgever blijven, je medewerkers vitaal houden, bereikbaar blijven of jullie CO2-uitstoot verminderen? Wat je belangrijkste ambities ook zijn, gebruik je mobiliteitsbeleid om die te helpen realiseren. Vul kosteloos de Mobiliteitsindex in en je weet direct hoe jouw beleid ervoor staat vergeleken met andere werkgevers en branchegenoten.

Lees meer
Medewerker Apotheek De Glimlach bij ZE-voertuig

Webinar over zero-emissiezones in Nijmegen op 20 en 23 februari

Vanaf 1 januari 2025 geldt er in drie gebieden in Nijmegen een zero-emissiezone. Als ondernemer kun je deze zone niet meer zomaar in als je in een bestel- of vrachtauto rijdt op diesel, benzine of gas. Wil je hier meer over weten, neem dan deel aan de webinars die gemeente Nijmegen organiseert op dinsdag 20 en vrijdag 23 februari.

Lees meer
Elektrische graafmachine van Janssen

Vanaf 5 maart: subsidieregeling SSEB voor bouwwerktuigen en -voertuigen

Heb je een bouwbedrijf en overweeg je de aanschaf van een bouwwerktuig of bouwvoertuig? Kies voor emissieloos en maak gebruik van de Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB)! Je kunt de subsidie vanaf 5 maart aanvragen. Eerdere jaren was de interesse zo groot, dat de subsidiepot al na één dag leeg was. Bereid je alvast voor om je aanvraag direct in te kunnen dienen. Onze logistiek makelaars helpen je er graag bij.

Lees meer
Elektrische Bestelwagens Adobestock 508924044 Kleiner

Deelnemers webinar kregen uitgebreide informatie over subsidies

Onze logistiek makelaars organiseerden het webinar ‘Slim gebruikmaken van subsidies voor bestel- en vrachtwagens’ op 30 januari. 59 deelnemers ontvingen uitgebreide informatie over alle subsidies en regelingen die er in 2024 zijn om hun logistiek te verduurzamen. bekijk hier de presentaties

Lees meer
Fietser

Webinar: ontdek de kracht van de mobiliteitsscan

Wil je ontdekken hoe jouw organisatie het woon-werkverkeer kan verbeteren, kosten kan reduceren en tegelijkertijd de CO2-uitstoot kan verminderen? Schrijf je dan in voor het gratis lunchwebinar over de mobiliteitsscan op dinsdag 27 februari, van 12.15 tot 13.00 uur.

Lees meer
1 2 3 4 5