De Oversteek in Nijmegen (1)

Ben jij klaar voor het rapporteren van werkgebonden personenmobiliteit?

Vanaf 1 juli 2024 moeten organisaties met meer dan 100 medewerkers gegevens over woon-werkverkeer en zakelijke ritten registreren en aan de overheid doorgeven.

Lees meer
Foto: A12 Slim Reizen

Webinar 'Uit de praktijk': hoe bedrijven hun medewerkers op de fiets krijgen

Goed werkgeverschap, duurzaamheid, vitaliteit, parkeeruitdagingen bij kantoor: iedere ondernemer heeft wel een reden om fietsen binnen het bedrijf te stimuleren. Op dinsdag 2 juli van 12.15 tot 13.00 uur organiseert A12 Slim Reizen een lunchwebinar waarin 2 bedrijven en hun medewerkers ervaringen delen.

Lees meer
Mobiliteitsscan SSO

Meer fietsende medewerkers? Doe de mobiliteitsscan

Komen veel van jouw medewerkers nog met de auto in plaats van de fiets? De kans is groot dat jouw medewerkers wél willen fietsen, maar dat ze nog extra een duwtje in de rug nodig hebben. Als moderne werkgever wil je graag investeren in de fiets. Maar hoe pak je dat aan?

Lees meer
Melanie Druijf 3667

Gezonde en duurzame mobiliteit staat voorop bij het Astrum College

Vorig jaar won het Astrum College de prijs voor beste fietswerkgever van de regio Arnhem-Nijmegen. Melanie Druijff, coördinator Gezonde School, vertelt over het mobiliteitsbeleid, de fietschallenge en meer.

Lees meer
Leon Mulders, adviseur duurzame mobiliteit Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV zet hoog in op duurzaam mobiliteitsbeleid

Royal HaskoningDHV werkt al meer dan 140 jaar aan toekomstbestendige oplossingen voor een betere leefomgeving. Als koploper in de ingenieurssector neemt dit bedrijf de verantwoordelijkheid om een positieve impact op de samenleving te hebben. Een groot onderdeel hiervan is de transitie naar duurzame mobiliteit.

Lees meer
Heeft jouw bedrijf een goede fietsenstalling?

Help jouw medewerkers het zadel in

Waar kun je eigenlijk allemaal aan denken als je als werkgever aan de slag gaat met fietsen? Maak fietsen zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk. Hoe? Wij helpen je op weg. Start met iets kleins en bouw het uit. Doe wat past bij jou als werkgever. Speciaal voor jou als werkgever hebben wij een digitale flyer opgesteld met informatie en inspiratie om aan de slag te gaan.

Lees meer
Samenwerkingsprogramma Natuurlijk!Deelmobiliteit presenteert Modelbepalingen voor deelvervoer

Modelbepalingen voor deelvervoer gepresenteerd

Het samenwerkingsprogramma Natuurlijk!Deelmobiliteit heeft Modelbepalingen voor het reguleren van deelvervoer binnen lokale wetgeving gepresenteerd. Gemeenten beschikken hiermee over gestandaardiseerde regels om de groei van deelvervoer goed te faciliteren.

Lees meer
Rood verkeerslicht? We stoppen automatisch.

Reisgedrag veranderen: 6 slimme tips voor werkgevers

Automatische gedragingen zorgen ervoor dat we onze wereld makkelijker kunnen verwerken. Maar wat nou als we (automatisch) gedrag willen veranderen?

Lees meer
1 2 3