09 november 2023

Dit zijn de beste Fietswerkgevers van de regio Arnhem-Nijmegen

Samen met het landelijke werkgeversplatform ‘Zo Werkt Het’ voerden wij de afgelopen maanden campagne om de beste Fietswerkgever van Nederland te vinden. En met succes! Tientallen werknemers uit de regio Arnhem-Nijmegen nomineerden hun organisatie als Beste fietswerkgever van Nederland. Een vakkundige jury koos 3 regionale winnaars in de categorieën 1-50 werknemers, 51-200 werknemers en 200 en meer werknemers. De regionale winnaars maken ook nog kans op de titel Beste Fietswerkgever van Nederland.

Richard Gijsbers overhandigt de Zo Werkt Het-2023 award aan Bureau Objectief Richard Gijsbers overhandigt de Zo Werkt Het-2023 award aan Bureau Objectief

De beste fietswerkgevers zijn ...

Bureau Objectief in Nijmegen, Astrum College in Velp en provincie Gelderland zijn als winnaars uit de bus gekomen. Deze bedrijven doen meer dan het zorgen voor goede fietsenstallingen en -faciliteiten. Bureau Objectief heeft bijvoorbeeld een aantrekkelijke fiscale regeling voor werknemers die een fiets aanschaffen, het Astrum College doet actief mee aan diverse challenges en de ‘Fiets naar je werk dag’ en de provincie Gelderland heeft een fietsvergoeding per kilometer die hoger ligt dan de autovergoeding.

Landelijke winnaars

Naast de regionale prijzen, is het ook mogelijk om landelijk in de prijzen te vallen. Op dinsdag 21 november 2023 maakt een onafhankelijke jury bekend welke bedrijven zich de beste Fietswerkgever van Nederland per categorie mogen noemen. Bij deze digitale uitreiking ontvangen de landelijke winnaars de felbegeerde Zo Werkt Het Award 2023.

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een landelijk platform voor werkgevers waarbij Slim & Schoon Onderweg, maar ook andere mobiliteitsregio’s in Nederland aangesloten zijn. Het doel van de samenwerking is werkgevers stimuleren om werknemers slim en schoon te laten reizen. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ondersteunt de campagne en de regionale werkgeversaanpakken. Meer over deze campagne en andere (regionale) campagnes vind je op www.zowerkthet.nl.