Chefs Culinar levert food, non-food en versproducten voor de horeca. Van brood, groenten en vlees tot keukenbenodigdheden. Chefs Culinar is van oorsprong Duits: het Duitse moederbedrijf is sinds 1923 actief in Duitsland. In 2011 werd de stap naar Nederland gemaakt en sinds 2014 heeft Chefs Culinar een eigen vestiging in Nijmegen. Vanuit daar belevert het bedrijf ruim 800 klanten in Nederland en klanten in België. Hierbij draait het niet alleen om het leveren van kwaliteitsproducten, maar ook om persoonlijke service, inspiratie en klantgerichtheid. “We kennen onze klanten en denken met hen mee, of het nu gaat om productadvies, maatwerk in bestellingen of logistieke oplossingen”, zegt Gerald Derks, manager transport & logistiek. “Wij geloven dat een sterke samenwerking met onze klanten het verschil maakt. Daarvoor zetten we 30 dieselbakwagens en 7 bestelbussen in. En sinds eind mei 2025 zijn daar 2 elektrische bakwagens bijgekomen. Deze vervangen twee diesels uit 2015 en 2016.”