Samen rijden met Carpool app TwoGo

Carpool naar Heijendaal en win! TwoGo geeft vier dagen rijden in een BMW i3 weg!

twogo

Wist je dat carpoolen met TwoGo eenvoudig, flexibel en voordelig is? Ontdek het tijdens de TwoGo winweken. Maak kans op een lang weekend rijden in een elektrische BMW i3 of win één van de vijftien exemplaren van de Rituals autoparfum.

Kans maken?

Bied zoveel mogelijk ritten van je huis naar je werk aan als chauffeur of vraag ritten aan als passagier in de app van TwoGo of online via twogo.com en rijd samen naar je werk op Heijendaal.

Nog niet aangemeld bij TwoGo: meld je dan aan op pagina van jouw organisatie of onderwijsinstelling of download de app. Je doet alleen mee aan deze winactie als je je registreert of geregistreerd hebt met je zakelijke mailadres of met het mailadres van je opleider.

Door twee keer per week samen te rijden houden we met zijn allen Heijendaal duurzaam

Aanmelden carpool app TwoGo

Radboud Universiteit: https://www.twogo.com/RUAANMELD

HAN https://www.twogo.com/HAN

Radboudumc https://www.twogo.com/radboudumc

ROC https://www.twogo.com/ROCnijmegen

Zo werkt TwoGo

  1. bied of vraag zoveel mogelijk ritten aan via je TwoGo dashboard of TwoGo app
  2. TwoGo zoekt de perfecte match
  3. ontvang een mailbericht over mogelijke ritten of medepassagiers

Goede redenen om te carpoolen

  1. Je bespaart op brandstofkosten én je hebt de kans om te netwerken met collega’s, medewerkers van andere bedrijven of (mede)studenten.

  2. Samen rijden is voordeliger voor chauffeur, meerijder en milieu.

 

Meer weten over TwoGo

Met de app van TwoGo kunnen automobilisten autoritten aanbieden en delen voor woon-werkverkeer of tussen verschillende werklocaties. Deze app maakt een match tussen meerijder en rit. Je kunt kiezen voor een “vertrouwde” omgeving met bijvoorbeeld alleen directe collega’s of medestudenten  maar je kunt ook kiezen om samen te rijden met medewerkers of studenten van andere organisaties op Heijendaal. Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer matches er ontstaan. De TwoGo-app is in meerdere talen te gebruiken (naast Nederlands ook Engels of Duits).

Bekijk voor meer info ook de website https://www.twogo.com/nl

Lees ook hier bericht over winnaar 1e carpoolprijs