Fietsen loont, dit voorjaar meer dan ooit

Nieuwe fietsstimuleringsregeling beloont mensen die vaker de fiets pakken

fietsstimulering

Automobilisten die hun auto vaker laten staan om de fiets te pakken naar het werk, kunnen dit jaar per dag al zo’n drie euro verdienen. De nieuwe fietsstimuleringsregeling Biketowork.nl heeft veel voordelen voor werkgevers én werknemers in de regio Arhem Nijmegen. Doet u ook mee?

Het programma Biketowork.nl zet beloningen en allerhande acties in om forenzen te stimuleren op de fiets naar het werk te gaan. Als werkgever en als forens/werknemer kun je heel eenvoudig mee doen!

Download de app Toury de Fietsgame

Om je een steuntje in de rug te geven kun je nu met de vernieuwde Toury de Fietsgame beloningen verdienen voor je fietsritten. Fiets jij ook mee?

Download via de appstore deze handige app Toury de Fietsgame.

Meer informatie vindt u op: www.toury.nl

Toolkit voor werkgevers

Wilt u als werkgever meer medewerkers die op de fiets stappen naar het werk? Doe dan mee met de gratis Bike-to-Work-week. Het is een actieve week met elke dag een event. Zo is er een 'Kick off', 'Laat je fiets fixen' en de 'E-bike experience’. De resultaten zijn te volgen via het speciale werkgevers-dashboard. Het Biketowork-programma biedt werkgevers ook een communicatietoolkit en 3 masterclasses aan. En het zorgt voor kostenbesparingen, fittere medewerkers, en stimuleert duurzaamheid en teambuilding in de organisatie.

Wilt u als werkgever snel mogelijk aan de slag?

Mail maarten@biketowork.nl of bel 06-53155493.

Biketowork.nl is onderdeel van het programma Slimopweg.